Inloggen Registreren

Inloggen in je account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthou mij

Maak een account

Velden met een (*) zijn verplicht. Voor je wachtwoord tenminste 8 tekens met 1 Hoofdletter en 1 cijfer.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifieer email *
Captcha *

Place2Chat.be

SeniorenChat.eu


Place2chat Tweets

We een service voor onze chatters en in dit geval aan de internet radiostations die zich met hun chatroom op onze server gevestigd hebben. Een streaming botje. Het botje kan een naam krijgen naar keuze (indien beschikbaar) en laat in de chatroom zien wat er op dat moment op de radio gedraaid wordt. Het botje werkt het beste als je deze een @ geeft ofwel de kleur groen. Het botje heeft nog een commado dat je in je room kunt typen als het botje actief is. Het commando is !com Het geeft een paar commando's bijvoorbeeld om de url van de radio website te tonen of het aantal luisteraars. Let op : Het radio stream botje kan na 1 week je room actief te hebben (geregistreerd en in gebruik). Dit kan je aanvragen in de room #Help op de chat.We vragen je dan om de volgende informatie.

IP van de stream, Poortnummer van de stream, Naam van jouw radiostation, Naam van jouw Chatbox en de Url van je radio website:
En we vragen je om de versie van je stream. Shoutcast v1, Shoutcast v2 (hier bij is ook het admin wachtwoord bij nodig), Icecast v2. We hebben deze informatie nodig om het botje te kunnen laten werken. Het botje heeft nog enkele commando's die je kunt opvragen door in je chat te typen !com

Veel plezier met RadioBot.