Inloggen Registreren

Inloggen in je account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthou mij

Maak een account

Velden met een (*) zijn verplicht. Voor je wachtwoord tenminste 8 tekens met 1 Hoofdletter en 1 cijfer.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifieer email *
Captcha *

Place2Chat.be

SeniorenChat.eu


Frequently Asked Questions - All FAQs

Please select your question category

Dit Item in veel gestelde vragen behandeld vragen over onze website. Staat jouw vraag er niet bij? Onderaan bij "Stel een nieuwe vraag" kun je jouw vraag insturen. We zullen je vraag dan z.s.m. met antwoord plaatsen onder de juiste categorie.

NickServ is de dienst op de chat die alles regelt omtrent de Nicknaam. Zoals nickNaam registratie en veel andere dingen die met de nicknaam te maken hebben. LET OP!! NickServ is een dienst op de chatserver en staat dus los van de website.

ChanServ is de dienst op de chat die alles regelt omtrent de kanalen, chatrooms oftewel chatboxen. Zoals kanaal registratie en veel andere dingen die met de kanalen te maken hebben. LET OP!! ChanServ is een dienst op de chatserver en staat dus los van de website.

BotServ is de IRC dienst die op de chatserver alles regelt waar het gaat om de services botjes. Als je je kanaal registreert dan joint direct het standaard botje genaamd "ChatBotje". Om deze te vervangen door een ander botje lees je onder BotServ het artikel dat gaat over "botjes toewijzen aan een kanaal." Botjes die de server beschikbaar stelt aan chatters om bijvoorbeeld je chatbox te beheren door bijvoorbeeld te kicken bij niet toelaatbaar taalgebruik. Maar er zijn nog veel meer opties. 

MemoServ is de dienst op onze IRC Chatserver die het mogelijk maakt dat gebruikers onder elkaar berichten kunnen versturen, of bijvoorbeeld achterlaten als iemand niet op de chat aanwezig is. Een kleine maar handige dienst. Om memo's te kunnen versturen OF ontvangen dient je nick-naam wel op de chat geregistreerd te zijn. Ook een kanaal waar je een memo naar toe stuurt moet geregistreerd zijn. Zie hier voor de meest gestelde vragen over MemoServ.

HostServ regelt op de chatserver zaken die te maken hebben met je host. Zo kun je via hostserv bijvoorbeeld een Vhost aanvragen voor een nick of een groep.

Hier kun je antwoorden vinden die betrekking hebben op vragen over webcam op de chat.

Hier komt alles wat buiten de standaard irc categorieen valt. Zoals het gebruik van kleuren in teksten en nog veel meer.